Ιωάννα Κοντούλη: Διευκρινίζει ότι δεν είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά το ότι «ανακοινώθηκε» στον Βόρειο Τομέα
Μπορεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που κυκλοφόρησαν χθες ανεπίσημα πριν εγκριθούν από την Κεντρική Επιτροπή, να υπήρχε το όνομα της Ιωάννας Κοντούλη, στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, ωστόσο η ίδια ενημερώνει ότι δεν θα είναι υποψήφια.
Ειδικότερα η κ. Κοντούλη σε ανάρτησή της σημειώνει:
«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ , θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση».
Σημειώνεται πως επανερχόμενη με δεύτερη ανάρτησή της αναφέρει:
«Συμπληρωματικά της προηγούμενης ανάρτησης και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από τον χώρο των “αρίστων” επισημαίνεται ότι η προσπάθεια και ο αγώνας για την απαλλαγή του τόπου από την Κυβέρνηση των «αρίστων» ήταν, είναι και παραμένει αναγκαιότητα».
Διαβάστε επίσης: