search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:02
MENU CLOSE

Εξαφάνιση 53χρονου από την Κω

14.04.2023 20:28
eksafanise4

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κω για την εξαφάνιση ενός 53χρονου. Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιεύει σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (14.4.2023) τα στοιχεία του, μετά από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πρόκειται για τον 53χρονο Χιούσι Σκελκίμ από την Αλβανία, ο οποίος εξαφανίστηκε την Κυριακή 9 Απριλίου από την Κω. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνισή του και δημοσιοποίησε άμεσα τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Χιούσι Σκελκίμ έχει ύψος 1,70μ., είναι αδύνατος, έχει γκρι αραιά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο πουλόβερ, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πρόστιμο 40.000 ευρώ στην οδηγό που πάτησε σκύλο εν ψυχρώ και τον παράτησε – (Video)

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε σύνδεσμο οπαδών – Βρέθηκαν τσεκούρια, μαχαίρια και δρεπάνι

Καιρός: Με βροχές το ψήσιμο του οβελία σε Δυτική Στερεά, Ιόνιο και Ήπειρο – Πώς θα γιορταστεί το Πάσχα στην υπόλοιπη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:01