search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:17
MENU CLOSE

Κολωνός: Άγρια οπαδική επίθεση με 2 τραυματίες (Video)

27.04.2023 17:43
kolonos-new

Νέα οπαδική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/4) στον Κολωνό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας 55χρονος και ένας 26χρονος.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, όλα συνέβησαν στη συμβολή των οδών Αγχιαλού και Δράμας στον Κολωνό, όταν 50 οπαδοί του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν μοτοπορεία με προορισμό το γήπεδο του Σ.Ε.Φ. όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Φενερμπαχτσέ.

Λίγο μετά τις 19:00 κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς το Σ.Ε.Φ. και ενώ κρατούσαν κοντάρια στα χέρια εντόπισαν τρεις άνδρες ηλικίας 58, 31 και 26 ετών.

Ο 58χρονος φορούσε κασκόλ με διακριτικά της ομάδας της ΑΕΚ και όταν τον είδαν άρχισαν να τον χτυπούν με τα κοντάρια και τα χέρια τους, ενώ χτυπήματα δέχτηκε και ο 26χρονος που ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες διέφυγαν μέσω της οδού Ιωαννίνων και η ένταση συνεχίστηκε με τους ίδιους να επιτίθενται και σε αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως μόλις είδαν αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. να περνούν πέταξαν προς του μέρος τους φωτοβολίδα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο 58χρονος και ο 26χρονος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμονας», όπου υποβλήθηκαν σε διαγνωστικές εξετάσεις και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους. 

Διαβάστε επίσης:

Μετέωρα: Πάρτι φοροδιαφυγής 1,3 εκατ. ευρώ από ξενοδοχείο

Χαλκιδική: Ξενοδόχος κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των πελατών – Με «κρυφές» κάμερες στα δωμάτια

Δίκη για δολοφονία Καμπανού: Ομολόγησε ο 21χρονος, κάλυψε τους συγκατηγορουμένους του – Οι ενστάσεις της εισαγγελέως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19