search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:56
MENU CLOSE

Στέψη Καρόλου: Το σόου του μικρού πρίγκιπα Λούις (Photos)

06.05.2023 16:07
prigipas (1)

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια τη τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, αφού χασμουριόταν και μιλούσε με την αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ διαρκώς.

Ο νεαρός πρίγκιπας εθεάθη να χαζεύει και να δείχνει προς το μπροστινό μέρος του Αββαείου του Ουέστμινστερ, ενώ η Σαρλότ έσκυψε να δει τι έδειχνε. Τα αδέλφια φάνηκε επίσης να συνομιλούν λίγο, ακουμπώντας ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια της δίωρης τελετής. Ο μικρός χασμουριόταν στην έναρξη της τελετής αλλά και μετά τη στέψη του βασιλιά.

Ωστόσο, τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν αργότερα ότι ο πρίγκιπας δεν ήταν πλέον μαζί με τους γονείς του, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και την αδελφή του Σαρλότ στην πρώτη σειρά στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες στα social media στη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινημένος ο Βασιλιάς Κάρολος: Τα λόγια που ψιθύρισε στον Ουίλιαμ

Τζόρτζια Μελόνι: Η ανάρτηση για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ηνωμένο Βασίλειο: Φόρεσε το στέμμα ο βασιλιάς Κάρολος (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:53