search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Μπενζεμά: Αποχωρεί από τη Ρεάλ (;) – Μυθική πρόταση 200 εκατ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία

29.05.2023 19:06
benzema-new

Ο Καρίμ Μπενζεμά εξετάζει μυθική πρόταση 200 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τα επόμενα δυο χρονιά.

Μάλιστα, εκτός από τα εξωφρενικά χρήματα ο Γάλλος επιθετικός θα κρατήσει τα δικαιώματα της εικόνας του. Η ομάδα που έκανε την πρόταση δεν κατονομάζεται μέχρι στιγμής, όμως τελευταία υπήρξε προσέγγιση από την Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία ο 35χρονος σέντερ φορ είναι πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ακόμα δεν έχει καταλήξει στην οριστική του απόφαση.

Η υπόθεση αναμένεται να μην «τραβήξει» πολύ χρονικά και μέσα στην εβδομάδα ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και αρχηγός της Βασίλισσας θα ενημερώσει την διοίκηση του κλαμπ για την απόφαση του. Το μόνο δεδομένο είναι πως οι Μερένγκες θα σεβαστούν την επιθυμία του.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: Είπε πρόωρο αντίο στo Roland Garros

Ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Αργυρός ο Ντούσκος – 4ο μετάλλιο για την Ελλάδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν μίλησε άσχημα στη μητέρα του», είπε ο πατέρας του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:34