search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:33
MENU CLOSE

Μοντέλο από το Ιράν καταγγέλλει τις εκτελέσεις στέλνοντας πολιτικό μήνυμα με το φόρεμά του

29.05.2023 15:01
IRAN

Σε μια πολύ σπουδαία πολιτική δήλωση προχώρησε το μοντέλο από το Ιράν Μαλάνγκα Τζαμπέρι, χωρίς να χρειαστεί καν να μιλήσει.

Η καλλονή έκανε την εμφάνισή της στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, φορώντας μια πανέμορφη μαύρη τουαλέτα της οποίας το χαρακτηριστικό είναι το τελείωμα στον λαιμό που παραπέμπει σε θηλιά ενώ στην ουρά ήταν γραμμένο με μεγάλα χρυσά γράμματα «Stop Executions» (Σταματήστε τις εκτελέσεις).

Το πανέμορφο μοντέλο ήθελε με αυτόν τον τρόπο να καταγγείλει τις εκτελέσεις που γίνονται στο Ιράν όπως αναφέρουν πηγές στην Bild και του Focus.

Το φόρεμα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Τζίλα Σάμπερ και η Μαλάγκα ήθελε ξεκάθαρα να στρέψει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας στο κύμα εκτελέσεων στο Ιράν , όπου με το βάναυσο αυτό τρόπο το καθεστώς των μουλάδων θέλει να καταπολεμήσει τους επικριτές της κυβέρνησης και τους διαδηλωτές.

«Μόνο τους τελευταίους μήνες, περισσότεροι από 200 άνθρωποι λέγεται ότι έχουν εκτελεστεί – πολλοί από αυτούς απαγχονίστηκαν μετά από ομολογίες, ενώ άλλα υπέστησαν βασανιστήρια», γράφει το περιοδικό «Focus».

Το 2022 οι εκτελέσεις στο Ιράν κατέγραψαν αύξηση κατά 75%.

Πέρυσι, 582 άνθρωποι απαγχονίστηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Ρισκάρει με εκλογές ο Σάντσεθ – Πώς σαρώθηκαν οι σοσιαλιστές από το δεξιό «τσουνάμι»  

Μυστήριο με εγκαταλελειμμένη βίλα Έλληνα επιχειρηματία στην Αγγλία: Γιατί εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα

Μιλάνο: Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια μέσα σε σχολείο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07