search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Αριάνα Γκράντε: Οι θαυμαστές της ανησυχούν για την απώλεια βάρους της – «Παλιά ήταν όμορφη…» (video)

07.06.2023 08:48
ARIANA GRANDE

Η Αριάνα Γκράντε ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της καθώς η τραγουδίστρια μοιάζει πολύ αδυνατισμένη.

Το video είχε σκοπό να προμοτάρει την εταιρία καλλυντικών της R.E.M Beauty. Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο σπίτι της, φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι και σε ένα πλάνο είχε ένα λευκό φούτερ με κουκούλα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε αλογοουρά, γεγονός που άφηνε τον λαιμό και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ακάλυπτα και ορατά.

Πολλοί παρατήρησαν πως η Γκράντε έχει χάσει κιλά και ανησύχησαν για την υγεία της, ενώ πολλοί τη χαρακτήρισαν αγνώριστη.

«Ποιος άλλος γνωρίζει το συναίσθημα; Το μακιγιάζ κάνει όλη τη διαφορά… αλλά ποτέ δεν θα χορτάσουμε το #attheborderline eyeliner marker ή το μολύβι χειλιών», σχολίασε η τραγουδίστρια.

@arianagrande @r.e.m. beauty ♬ original sound – arianagrande

Οι περισσότεροι δεν σχολίασαν τίποτα για προϊόν αλλά επικεντρώθηκαν στη δραστική αλλαγή της εμφάνισής της.

«Κάποιος είπε ότι μοιάζει με AI generated», σχολίασε ένας θαυμαστής.

Ένας άλλος ακόλουθος πρόσθεσε: «Κάθε φορά που βλέπω φωτογραφίες αυτής της γυναίκας, φαίνεται διαφορετική».

Ένα τρίτο άτομο παρατήρησε: «Παλιά ήταν όμορφη…».

Τέτοιου είδους σχόλια είχε δεχτεί και πριν λίγο καιρό και μάλιστα είχε αποφασίσει να δώσει τη δική της απάντηση λέγοντας «Ήθελα απλώς να αντιμετωπίσω τις ανησυχίες σας σχετικά με το σώμα μου και να μιλήσω λίγο για το τι σημαίνει να είσαι ένα άτομο με σώμα και να σε βλέπουν και να σου δίνουν τόσο μεγάλη προσοχή».

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε πιο ευγενικοί και λιγότερο άνετοι στο να σχολιάζουμε τα σώματα των ανθρώπων, ό,τι κι αν συμβαίνει. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φαίνεσαι υγιής και όμορφος. Ξέρω προσωπικά, για μένα, το σώμα με το οποίο συγκρίνετε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου».

Και στο τέλος δήλωσε: «Έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά, έπινα με αυτά, έτρωγα άσχημα και ήμουν στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν έμοιαζα όταν εσείς θεωρούσατε ότι είμαι υγιής. Αλλά αυτό, στην πραγματικότητα, δεν ήταν το υγιές μου».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Βιτάλη: «Δεν άντεξα πάνω από 10 μέρες δίπλα στον Στράτο Διονυσίου»

Μάικλ Τζ. Φοξ: Ανησυχία στους θαυμαστές του μετά από πτώση του – Τι απάντησε ο εκπρόσωπός του (Video)

Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο» είχε πει 3 μήνες πριν από τον θάνατό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:40