search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:25
MENU CLOSE

Μπάιντεν για Τραμπ: «Μακάρι να είχε κάνει ένεση χλωρίνης για τον κορωνοϊό»

11.05.2024 10:00
trump biden 999- new

Την άποψη του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τους πρώτους μήνες της Covid-19, το 2020, ότι μια ένεση με απολυμαντικό, όπως η χλωρίνη θα μπορούσε να προσφέρει προστασία έναντι του κορωνοϊού υπενθύμισε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν… ευχόμενος να «είχε κάνει λίγη».

Ο κ. Μπάιντεν μιλώντας σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας, έκανε λόγο για «χάος» επί προεδρίας Τραμπ, το οποίο οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να λησμονούν ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

«Θυμάστε που έλεγε ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μια ένεση με λίγη χλωρίνη; Αυτό είχε πει. Και το εννοούσε. Μακάρι να είχε κάνει λίγη ο ίδιος», είπε.

Κατά τους πρώτους μήνες της πανδημίας Covid-19, το 2020, o Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι η ένεση με απολυμαντικό, όπως η χλωρίνη ή η ισοπροπυλική αλκοόλη, θα μπορούσε να προσφέρει προστασία έναντι του κορωνοϊού.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Μπάιντεν είχε αναφερθεί ξανά σε εκείνη την εξωφρενική πρόταση για «ένεση με χλωρίνη», λέγοντας αστειευόμενος ότι ο Τραμπ την έκανε αλλά «πήγε όλη στα μαλλιά του».

Στη χθεσινή εκδήλωση, ο Τζο Μπάιντεν υπέπεσε πάντως σε γκάφα όταν αναφέρθηκε στον Κιμ Γιονγκ Ουν, «τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας» (σ.σ. αντί της Βόρειας Κορέας) και τα «ραβασάκια» του στον Τραμπ – όπως χαρακτήρισε τις επιστολές που είχε στείλει στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρες «πνίγουν» την Βραζιλία με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρει ότι το Ισραήλ πιθανότατα παραβίασε το διεθνές δίκαιο στη Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:24