search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:01
MENU CLOSE

Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο» είχε πει 3 μήνες πριν από τον θάνατό του

06.06.2023 20:50
FLWRINIWTES
Screenshot Open

Σε ηλικία 76 ετών πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα, ενώ κατέληξε από καρδιακή ανακοπή. Τι δήλωνε τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του ο τραγουδιστής.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» σε συνέντευξή του στην Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έχω παράπονο. Πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί στα ορφανοτροφεία αλλά κατάφερα στη δουλειά μου τουλάχιστον, να περάσω στην αντίπερα όχθη και να είμαι σχολή για νέους», είχε αναφέρει για τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

«Έχω προετοιμάσει τα παιδιά»

Μιλώντας για τη ζωή του το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε πει σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του: «Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», είχε τονίσει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Φλωρνιώτης είχε παραδεχτεί: «Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε».

Για να καταλήξει: «Οι εταιρείες καλές είναι, αλλά μια εταιρεία μπορεί να σε πάρει, να σου κάνει έναν δίσκο και μετά, να σε στύψει και να σε πετάξει. Αν τα έχεις καλά με τον κόσμο, θα σε αγαπά και θα σε κρατά μέχρι τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι η Σακίρα με τον Λιούις Χάμιλτον;

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο Τζέιμς Χιούιτ

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Ξεκίνησα ναρκωτικά στα 15 – Ήθελα να ξεφύγω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07