search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Ζευγάρι η Σακίρα με τον Λιούις Χάμιλτον;

06.06.2023 19:24
sakira-xamilton-new

Η Σακίρα και ο Λιούις Χάμιλτον συναντήθηκαν μετά το ισπανικό Grand Prix της Formula 1 και δείπνησαν μαζί την Κυριακή (4/6).

Πριν από λιγότερο από έναν μήνα, μετά το Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι, είχε γίνει γνωστό πως ο επαγγελματίας οδηγος της Formula 1 και η τραγουδίστρια, είχαν δειπνήσει στο εστιατόριο «Cipriani».

Οι φήμες για τη σχέση μεταξύ της Κολομβιανής σταρ και του Βρετανού οδηγού αναζωπυρώθηκαν, αφού εθεάθησαν ξανά στο δείπνο μετά το ισπανικό, αυτή τη φορά, Grand Prix την Κυριακή.

Η Σακίρα προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη την Τετάρτη με τα παιδιά της, Σάσα και Μίλαν, και εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη για να απολαύσει το ισπανικό Grand Prix που διεξήχθη στην Καταλονία, όπου ο Χάμιλτον επέστρεψε στο βάθρο, αφού τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Μαξ Φερστάπεν.

Από τότε που εντοπίστηκαν πολλές φορές μαζί μετά τον αγώνα στο Μαϊάμι, οι φήμες για μια σχέση μεταξύ της Σακίρα και του Χάμιλτον έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Διαβάστε επίσης:

Σολωμού: Στον δρόμο που χάραξε η Μακρυπούλια – «Δεν με ξέρετε; Και τι πάθατε όταν είπα να ανεβάσω story;» (video)

Πρίγκιπας Χάρι: Φοβόμουν ότι θα με έδιωχναν από το Μπάκιγχαμ μετά τις φήμες ότι πατέρας μου ήταν ο Τζέιμς Χιούιτ

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού: «Σε άλλα ταξίδια δεν δίνω καν ταυτότητα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:31