search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:43
MENU CLOSE

«Βόμβα» Εμπαπέ: «Όχι» στην ανανέωση με Παρί

13.06.2023 00:50
mpampe pari sen zermen – new

Νέα «βόμβα» και δη… μεγατόνων στα ποδοσφαιρικά «θεμέλια» της Παρί Σεν Ζερμέν, έβαλε η μεγάλη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», αποκαλύπτοντας πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας, πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει το 2024.

Στο τέλος της περσινής περιόδου (2021/22), ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με την Παρί, στο οποίο υπήρχε οψιόν για άλλο ένα έτος, με τον Εμπαπέ να έχει τον τελευταίο… λόγο στην ενεργοποίησή της.

Η «L’ Equipe» ανέφερε πως ο 24χρονος επιθετικός έχει ήδη διαμηνύσει προς την Παρί πως δεν θα το κάνει, παρά το γεγονός ότι έχει ακόμη χρονικό περιθώριο για να ενεργοποιήσει την οψιόν έως την 31η Ιουλίου 2023.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι Παριζιάνοι είναι έτοιμοι να ανοίξουν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Μπαπέ για να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, με ακόμη υψηλότερες αποδοχές, ωστόσο, αν συγκεκριμένη συζήτηση δεν ευδοκιμήσει, τότε πλέον θα τον βάλουν επίσημα στην transfer list της ομάδας, προκειμένου να μην τον «χάσουν» ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, δίχως να εισπράξουν ούτε ένα… ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Μάντσεστερ: Ξέφρενο πανηγύρι στους δρόμους για την τριπλή επιτυχία της Σίτι – «Παρέλαση» με ανοιχτό λεωφορείο (Photos/Video)

Καταγγελία ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Παππάς και Μαντζούκας έσπασαν τα διαχωριστικά»

Basket League: Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:42