search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:34
MENU CLOSE

«Έσκισε» τα δίχτυα της τηλεθέασης το ματς Γαλλίας- Ελλάδας στον Alpha

20.06.2023 18:29
euro2

Τέτοια εποχή, που «σφίγγουν» οι ζέστες, υψηλή τηλεθέαση μόνον η «στρογγυλή θεά», ανεξαρτήτως χρώματος, μπορεί να καταφέρει. Πώς τα πήγαν οι υπόλοιπες εκπομπές και σειρές την Δευτέρα.

Την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Γαλλία – Ελλάδα παρακολούθησαν πάνω από 1,4 εκατ. τηλεθεατές. Τα νούμερα που κατέγραψε η Nielsen στην ζωντανή μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Γαλλίας- Ελλάδα, στη φάση των προκριματικών του Euro 2024 πάντως ήταν πολύ καλά όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα.

Το δεύτερο σε απόδοση πρόγραμμα, το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς», είχε διαφορά 4,6 ποσοστιαίων μονάδων από την «κορυφή» της τηλεθέασης και το επέλεξαν σχεδόν ένα εκατ. τηλεθεατές.

Τρίτο και με πτωτική τάση- λόγω ματς στον Alpha– το «Μαύρο ρόδο» και μια θέση πιο κάτω από τη σειρά του Mega πλασαρίστηκε το «Survivor all star» με απόδοση κάτω του 6%. Μπάλα είναι αυτή.
Στη μέση της δεκάδας το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και στην έκτη θέση το «Live news» λόγω της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα.

Στο έβδομο «σκαλοπάτι» της κλίμακας με τα καλύτερα της ημέρας ήταν η «σημαία» του Open, ενώ η ειδική αθλητική εκπομπή του Alpha που ακολούθησε της σημαντικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης αποτέλεσε πόλο έλξης για 454.000 τηλεθεατές.

Στη δεκάδα σταθερά οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, σειρά που θα έχει, καθώς φαίνεται, δεύτερο κύκλο επεισοδίων του χρόνου και το κεντρικό δελτίο του Mega, ακριβώς από πάνω της.

Ο πίνακας της Nielsen

Διαβάστε επίσης:

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»: «Φεύγουν» τέσσερις και «έρχονται» δύο

Mega: Έτοιμα τα «όπλα» του για τη «μάχη» της σεζόν 2023-2024

Με τον ίδιο ακριβώς τίτλο κυκλοφορούν σήμερα Espresso και ON time

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:28