ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Οδοντίατροι για δηλώσεις Όθωνα Ηλιόπουλου: Συλλήβδην στοχοποίηση του κλάδου

22.06.2023 16:37

Την έντονη διαμαρτυρία του «για την συλλήβδην στοχοποίηση των οδοντιάτρων» εκφράζει, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, «με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου περί τεράστιας φοροδιαφυγής στον Οδοντιατρικό κλάδο»

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής στο Χάρβαρντ, Όθωνας Ηλιόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία, υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή στον οδοντιατρικό κλάδο την οποία μπορεί να καταπολεμήσει ψηφιακό σύστημα καταχωρήσεων κάθε επίσκεψης.

Η φοροδιαφυγή που θα πιάσεις από το ψηφιακό σύστημα θα καλύψει μέρος του κόστους του. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και στον γιατρό και να μην πληρώνεις. Γιατί στο σύστημα θα φαίνεται ότι σου έχει γράψει συνταγή και σε έχει εξετάσει. Δεν μπορεί να λέει πίεση αυτό, φυσική εξέταση, αλλά δεν έγινε επίσκεψη. Άρα όλοι θα ξέρουμε πόσες επισκέψεις γίνανε σε κάθε γιατρό και σε κάθε οδοντίατρο. Μεγάλη φοροδιαφυγή. Δεν είναι φιλολαϊκό μέτρο, δεν είναι λαϊκίστικο μέτρο. Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας. Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω, εμφανίζεται να λέει ο κ. Ηλιόπουλος σε βίντεο, που έφερε στο φως η “Απογευματινή”.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ομπάμα: «Μας ενώνουν κοινές αξίες» (Photos)

Μαντζουράνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπάρξει και χωρίς Τσίπρα αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα (video)

Γεωργιάδης για πληθωρισμό: Δεν υπάρχει λύση – Ψεύτης όποιος υπόσχεται το αντίθετο (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:50
Exit mobile version