search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:54
MENU CLOSE

Όθωνας Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

28.04.2023 18:58
iliopoulos othonas 87- new

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα η εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως ανέφερε η κ. Τσαπανίδου, κατά την παρουσίαση των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο κ. Ηλιόπουλος είναι γιατρός, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, ερευνητής. Εργάζεται στην ανακάλυψη μοριακών στόχων για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου.

Ο κ. Ηλιόπουλος τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθως, εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στο University of Wisconsin Medical School και στην Ογκολογία στο Dana-Farber Cancer Institute and Harvard Medical School. Κατέχει τις ειδικότητες Παθολογίας και Ιατρικής Ογκολογίας. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και στο Massachusetts General Hospital Cancer Center.

Ο Δρ. Ηλιόπουλος είναι γιατρός ερευνητής και το επιστημονικό ενδιαφέρον του Εργαστηρίου του εντοπίζεται στην ανακάλυψη μοριακών στόχων για την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου. Είναι μέλος επιτροπών στρατηγικού σχεδιασμού στο Dana-Farber/Harvard Cancer Center και έχει μακρόχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό, μελέτη και εκτέλεση στρατηγικών στην Ιατρική εκπαίδευση και βασική βιοιατρική έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ: «Κόλαφος για τον Μητσοτάκη» – «Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη»

Εκλογές 2023: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:54