search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Τελεσίγραφο της Παρί Σεν Ζερμέν στον Εμπαπέ: «Ανανεώνεις ή σε πουλάμε»

22.06.2023 16:56
empape-new

Φαίνεται πώς το σίριαλ «Κιλιάν Μπαπέ» έχει ακόμη πολλά επεισόδια, καθώς ο Γάλλος σταρ ανακοίνωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Έτσι, ο σύλλογος της πρωτεύουσας εξετάζει θερμά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον επιθετικό αυτό το καλοκαίρι για να μην τον χάσει σε ένα χρόνο ελεύθερο.

Προκειμένου να είναι σίγουροι για τις προθέσεις του για το μέλλον του, αυτή την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Παρί και της οικογένειας του 24χρονου και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ γαλλικού Μέσου, ο εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί, έθεσε ελεσίγραφο στον Μπαπέ: είτε θα αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του στην PSG πριν από την επανέναρξη των προπονήσεων, είτε θα πωληθεί το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Με Σερβέτ ή Γκενκ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League

Παναθηναϊκός: Με Ντνίπρο στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League

Αντουάν Γκριεζμάν: Η σύζυγός του διαμαρτυρήθηκε για τα… σημάδια του μαρκαρίσματος του Μαυροπάνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:58