search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Εκλογές 2023 – «Εξερράγη» ο Ευγενίδης – Η αντίδραση της Ζαχαρέα

25.06.2023 22:50
eygenidis

Σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου επιδόθηκε ο Γιώργος Ευγενίδης στη μαραθώνια εκλογική βραδιά του STAR.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε: «Μα δεν ακούτε! Ή δεν ακούτε ή δεν παρακολουθείτε τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τι έχει πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τι έχουμε πει όλοι μας».

Και ο δημοσιογράφος απάντησε φανερά εκνευρισμένος: «Δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν παρακολουθώ; Θέσατε έναν στόχο, να πάτε καλύτερα από το 20% και πήγατε ούτε στο 18% αυτή τη στιγμή; Γιατί; Η πιθανότητα να μιλάτε για άλλη χώρα, από αυτή που υπάρχει, σας έχει περάσει από την πολιτική ανάλυση;» ρώτησε ο Γιώργος Ευγενίδης.

«Βεβαίως. Η πιθανότητα του να ελέγχονται σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», αποκρίθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Τότε ο Γιώργος Ευγενίδης εξερράγη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι σχέση έχει αυτό; Έρχεστε τέσσερα χρόνια και λέτε για τα μέσα ενημέρωσης! Μα μονίμως λέμε για τα μέσα ενημέρωσης».

«Γιώργο, μην εκνευρίζεσαι! Μην εκνευρίζεσαι, Γιώργο μου δεν είναι η θέση μας να εκνευριζόμαστε. Εμάς η θέση μας, Γιώργο, είναι να θέτουμε ερωτήματα» του είπε η συντονίστρια της βραδιάς Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Ο Πρετεντέρης μπέρδεψε τον Μπιμπίλα με τον Μπισμπίκη

Ράνια Τζίμα για «Σπαρτιάτες»: «Περαστικά μας»

Εκλογές 2023: Η παρέμβαση …Ερντογάν στον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34