search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:03
MENU CLOSE

«Ο Έλβις Πρίσλεϊ αυτοκτόνησε γιατί φοβόταν ότι θα αποκαλυφθούν οι σχέσεις του με ανήλικες», λέει ο ετεροθαλής αδελφός του

25.06.2023 13:43
elvis-presley

Σε μια σοκαριστική δήλωση προχώρησε ο ετεροθαλής αδερφός του Έλβις Πρίσλεϊ, Ντέιβιντ Στάλνεϊ, σε νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του βασιλιά του rock ‘n’ roll.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο Έλβις Πρίσλεϊ αυτοκτόνησε από τις ενοχές του για τις σχέσεις του με ανήλικες και υπό τον φόβο μήπως αυτές αποκαλυφθούν

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο PageSix.com, σε νέο ντοκιμαντέρ της Amazon Prime με τίτλο «Elvis’ Women» («Οι γυναίκες του Έλβις»), ο 85χρονος σήμερα ετεροθαλής αδελφός του εκλιπόντος τραγουδιστή ισχυρίζεται ότι ο Έλβις «είχε προσχεδιάσει να πάρει τα φάρμακα που τον σκότωσαν, μη αντέχοντας άλλο τον πόνο και την έκθεση».

Στη σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Μάιο, ο Στάνλεϊ ισχυρίστηκε πως ο ετεροθαλής αδελφός του «δεν μπορούσε να συνεχίσει» λόγω του φόβου του ότι οι σχέσεις του με έφηβες κοπέλες θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο καλλιτέχνης, που άφησε ιστορία στον χώρο της μουσικής, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και φαρμάκων τον Αύγουστο του 1977, με τον Στάνλεϊ να τονίζει ότι ο θάνατός του δεν ήταν τυχαίος.

«Η προτίμησή του σε νεαρά κορίτσια, ηλικίας 15 ή 16 ετών, με αρρώσταινε», υποστήριξε ο ετεροθαλής αδελφός του Έλβις Πρίσλεϊ στη σειρά, χαρακτηρίζοντας «θαύμα» το ότι το θέμα δεν ήρθε ποτέ στη δημοσιότητα.

«Τη γλίτωσε έχοντας κάνει πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τη γλιτώνουν, λόγω των χρημάτων, της περιουσίας, της φήμης και της δύναμης, του χαρίσματος και του μαγνητισμού του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Κρουζ: Δηλώνει θαυμαστής της χώρας μας – «Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός» (video)

Γκλάστονμπερι: 10 χρόνια κυκλοφορίας γιορτάζει η εφημερίδα του μουσικού φεστιβάλ

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:03