search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:17
MENU CLOSE

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους (video)

25.06.2023 11:40
NEYMAR

Με ένα βίντεο στο Instagram ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο διάφορων δημοσιευμάτων εξαιτίας των απιστιών του άσου του ποδοσφαίρου.

Στο βίντεο που ανέβασε η σύντροφος του Νεϊμάρ, βλέπουμε το ζευγάρι να ανταλλάσει μενταγιόν με τη φωτογραφία ο ένας του άλλου. Στη συνέχεια η Μπρούνα Μπιανκάρντι δακρύζει και χαϊδεύει την κοιλιά της ενώ ο Νεϊμάρ τη φιλά τρυφερά. Στο τέλος ο 12χρονος γιος του ποδοσφαιριστή, Davi Lucca – τον οποίο έχει αποκτήσει με την Carolina Dantas – τους συνοδεύει και πατά ένα κουμπί όπου εκτοξεύονται ροζ κορδέλες και καπνοί, αποκαλύπτοντας πως το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι κοριτσάκι.

«Ανυπομονούσαμε αυτή τη στιγμή… Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, ΚΟΡΗΗΗ! Είσαι το μεγαλύτερο δώρο μας!», έγραψε η Μπιανκάρντι στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ευχαριστώ που ακολουθείτε έναν τύπο που δεν είναι influencer»

Ρένα Παγκράτη: 25 χρόνια από το τραγικό τέλος – Τι έλεγε στην τελευταία της συνέντευξη (Video)

Τέιλορ Σουίφτ: Έριξε «άκυρο» στη Μέγκαν Μαρκλ – Η πρόσκληση που δεν αποδέχθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:16