search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:44
MENU CLOSE

Τραμπ: Διασκέδαζε στη Φλόριντα περιμένοντας να… συλληφθεί – «Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός»

23.03.2023 12:20
trump_2303_1200-700_new

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, διασκέδαζε με παρέα συμβούλων του στο κλαμπ Palm Beach, στη Φλόριντα, καθώς περίμενε να μάθει τα νέα για τη δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου στο οποίο φέρεται εμπλεκόμενος, με τη δωροδοκία της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η Page Six γράφει πως τη μέρα που ο ίδιος ο Τραμπ έλεγε πως θα τον συλλάβουν και ετοιμαζόταν να του περάσουν χειροπέδες, ήταν στο κλαμπ «περιτριγυρισμένος από υποστηρικτές του, με τους οποίους έκανε χειραψίες» και έδειχνε πολύ ευδιάθετος.

«Είχε ένα πολιτικό δείπνο με πέντε συνεργάτες, χωρίς τη Μελάνια… Ο Ντόναλντ συζητούσε μαζί τους, φαίνονταν να είναι πολιτικοί σύμβουλοι», δήλωσε πηγή στην Page Six.

Ο Τραμπ «δεν σταμάτησε να χαμογελά καθώς έβαλε το τραγούδι “Maria” από το “West Side Story”, το βασικό κομμάτι από το “Phantom of the Opera” και το “Hallelujah”, ενώ αυτοί που τον άκουγαν κουνούσαν το κεφάλι τους συμφωνώντας».

Σύμφωνα με τις πηγές της Page Six στο επιτελείο του Τραμπ επικρατεί ικανοποίηση, καθώς εκτιμούν ότι αν δοθεί εντολή να συλληφθεί η εικόνα του τέως προέδρου να προσέρχεται για κατάθεση συνοδευόμενος από αστυνομικούς θα ενισχύσει το προφίλ του αντισυμβατικού πολιτικού και θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες μίας εκλογικής νίκης στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιδιώκει να μετατρέψει σε πολιτικό σόου μία πιθανή εντολή σύλληψής του και σχεδιάζει «να καταγράψει με κάμερες την σκηνή, με δικό του τηλεοπτικό συνεργείο, για να έχει ένα πλάνο με χειροπέδες. Τους αρέσει πολύ αυτή η σκηνή», όπως λένε οι πηγές της Page Six.

Η πιθανή σύλληψη του Τραμπ θα είναι αποτέλεσμα της έρευνας που διεξάγει η εισαγγελία του Μανχάταν, για υπόθεση δωροδοκίας της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία υποστηρίζει ότι είχε συνδεθεί με τον τέως πρόεδρο το 2006 – κάτι που ο ίδιος διαψεύδει.

Διαβάστε επίσης:

Σι και Πούτιν βάζουν δύσκολα στις ΗΠΑ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση κόλαφος για την Τουρκία – Γέμισαν οι φυλακές με αντιπάλους του Ερντογάν

Μπόρις Τζόνσον για τα κορωνοπάρτι: Δεν είπα ψέματα στη Βουλή – Ποια τα σενάρια για την «τύχη» της έδρας του στο Κοινοβούλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:43