search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Φωτιά στο εμβληματικό Tiffany στη Νέα Υόρκη (Photos/Videos)

29.06.2023 19:26
tiffany

Το εμβληματικό κατάστημα Tiffany στο Μανχάταν έπιασε φωτιά το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι έλαβε κλήση για πυρκαγιά μετασχηματιστή στις 9:38 π.μ. Η φωτιά είναι ενεργή, ανέφερε η πυροσβεστική ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Η Con Edison, μια εταιρεία κοινής ωφελείας της Νέας Υόρκης, κλήθηκε στο σημείο, δήλωσαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.

Το εμβληματικό κατάστημα, που έγινε διάσημο στην ταινία της Audrey Hepburn του 1961 «Breakfast at Tiffany’s» βρίσκεται δίπλα στον Πύργο Τραμπ.

Ζωντανά πλάνα από το κατάστημα λίγο πριν τις 11:30 τοπική ώρα έδειχναν πυροσβέστες να κατευθύνουν τη μάνικα νερού σε έναν σωλήνα στο κτίριο. Μαυρισμένοι τοίχοι από καπνό βρίσκονται στην πρόσοψη του καταστήματος.

Το κοσμηματοπωλείο στην 57th Street και την Fifth Avenue άνοιξε ξανά τον Απρίλιο μετά από ανακαίνιση που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια.

Το πολυτελές κατάστημα είχε υπογραμμίσει τις ανακαινίσεις ως την πρώτη «ολιστική ανακαίνιση» του καταστήματος από τότε που άνοιξε το 1940.

Για να γιορτάσει την επαναλειτουργία του καταστήματος, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι «θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια σειρά από αποκλειστικά σχέδια και μοναδικές δημιουργίες», με ρολόγια με διαμάντια και ένα νέο σχέδιο για «το θρυλικό Tiffany Diamond 128,54 καρατίων».

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη

Τσάντα μικρότερη από κόκκο αλατιού πωλήθηκε αντί 63.000 δολαρίων

Μαντόνα: Σύσκεψη των μάνατζέρ της μετά την εισαγωγή της στην εντατική – Η δύσκολη απόφαση για αναβολή της περιοδείας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:55