search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:28
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Έως 35 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει (Videos)

29.06.2023 08:40
kairos-zesti-new

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ηπειρωτικά και πιο αισθητή στα βόρεια.

Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές της Στερεάς, της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα της Μακεδονίας και της Θράκης όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής χαλαζόπτωσης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 14 έως 31, στην Ήπειρο από 17 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 33-34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 33-35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 30-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ, ενώ στο Κρητικό και στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν επίσης άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Άστατος θα είναι ο καιρός σρην Αττική με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33-34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2023: Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι βαθμολογίες 

Hellenic Train: Διαψεύδει τη «σύγκρουση» τρένων στη Λάρισα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:27