search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:05
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Tο πολυσυζητημένο πουκάμισο και η γνωριμία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

08.07.2023 17:55
mpimpilas-new

Για την ενδυματολογική του επιλογή την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής, για την απόφασή του να εμπλακεί με την πολιτική και τη γνωριμία του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για την υποψηφιότητά του με την Πλεύση Ελευθερίας, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως επέλεξε τη συστράτευση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για πολλούς λόγους. «Έχω περάσει από πολλά κόμματα, χωρίς να έχω ποτέ αυστηρά πολιτικοποιηθεί, ούτε να είμαι μέλος κομμάτων. Στον ΣΥΡΙΖΑ είχα μπει στο πολιτιστικό για να παρακολουθώ τις εξελίξεις. Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ έπαψε να με εκφράζει και λόγω του δημοψηφίσματος αλλά κυρίως για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

»Ενώ δεν είμαι εθνικόφρων και όλα αυτά που λέγονται σχετικά, εντούτοις με πείραξε πολύ όλη αυτή η εξέλιξη. Τότε ήταν που ακολούθησα αυτό που εξέφραζε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μου άρεσαν οι τοποθετήσεις της και εγώ ήμουν που της είπα ότι θέλω να είμαι κοντά της», συνέχισε.

Όσο για το πουκάμισό του, την ημέρα της ορκομωσίας είπε: «Είναι ένα ακριβό πουκάμισο, vintage και δεν είναι καινούργιο. Μου το είχε χαρίσει ένας πολύ αγαπημένος μου φίλος, όταν ζούσε, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, γνωστός ως BarBar. Ήταν δικό του. Επειδή εγώ λατρεύω τους παπαγάλους, μου το χάρισε, γιατί εκείνος ήξερε αυτή μου την αγάπη».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν επέλεξε ένα λευκό ή σκέτο γαλάζιο ανέφερε: «Αυτό το λευκό ή γαλάζιο που λέτε θα μπορούσε να το βάλει ένας που δεν λέγεται Σπύρος Μπιμπίλας. Εγώ είμαι τόσα χρόνια με τα χρώματα, με την αισιοδοξία και δεν θα αλλάξω τώρα τη ζωή μου».

Τέλος, ερωτώμενος για το αν θα υπακούσε τον ενδυματολογικό κώδικα του Κοινοβουλίου, ξεκαθάρισε: «Ποιος είναι αυτός ο κώδικας; Υπάρχει κάπου γραμμένος; Δεν υπάρχει κανένας κώδικας. Αυτά είναι στα μυαλά των συντηρητικών ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΞ: «Βούλιαξε» η Λάρισα στη συναυλία του ράπερ (Photos & Video)

Καπουτζίδης: «Ας σταματήσει ο Λιάγκας να μιλά για την ομοφυλοφιλία» (Video)

Ντούα Λίπα: Από τη Σίφνο στον Παρθενώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46