search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:09
MENU CLOSE

Γουίμπλεντον: Εκτός διπλού τα αδέλφια Τσιτσιπά

09.07.2023 17:24
TSITSIPA

Στον αγώνα που ξεκίνησε την Παρασκευή (7/07) και ολοκληρώθηκε σήμερα (9/07), λόγω των διακοπών που προκάλεσε η συνεχής βροχόπτωση και με το σκορ στο 1-1, τα αδέλφια Τσιτσιπά προηγήθηκαν με 2-0 στα game, αλλά οι Γάλλοι, Αρτούρ Φις και Λούκας Βαν, κατάφεραν να πάρουν 6 σερί game και να φτάσουν στη νίκη με 2-1 (6-7(3), 6-4, 6-2).

Το βράδυ της Παρασκευής, αμέσως μετά τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Άντι Μάρεϊ με 3-2, το ελληνικό δίδυμο κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, αλλά οι Γάλλοι ισοφάρισαν σε 1-1 (6-4), εκμεταλλευόμενοι το γρήγορο μπρέικ που έκαναν στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ.

Το ματς διεκόπη λόγω προχωρημένου της ώρας και προγραμματίστηκε για το Σάββατο (8/07), αλλά η βροχή τους «χάλασε τα σχέδια». Τα δύο ζευγάρια επέστρεψαν ξανά σήμερα, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κατακτούν τα δύο πρώτα game, αλλά από κει και πέρα οι Φις/Βαν πήραν έξι συνεχόμενα και μαζί το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης:

Λουίς Σουάρεθ Μιραμόντες: Πέθανε ο θρύλος του ισπανικού ποδοσφαίρου

Τσιτσιπάς: «Το πρώτο εύκολο ματς για μένα»

Γουίμπλεντον: Σάρωσε ο Τσιτσιπάς – Πρόκριση στον 4ο γύρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:04