search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:03
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Νωρίτερα στους κινηματογράφους η νέα του ταινία μετά την αθώωσή του

01.08.2023 11:03
kevin-spacey-new (2)

Νωρίτερα από το αναμενόμενο πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους ο Κέβιν Σπέισι, έπειτα από την αθώωσή του στις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετώπιζε.

Ο ηθοποιός είχε δεχτεί πρόταση για το θρίλερ «Control», στα τέλη του 2022 κι ενώ περίμενε να εκδικαστεί η υπόθεση. Αν και είχε δεχτεί εξ αρχής την πρόταση, η πρεμιέρα αναμενόταν να πραγματοποιηθεί πολύ αργότερα.

Ωστόσο, δημοσίευμα του Hollywood Reporter αναφέρει πως η ταινία θα κυκλοφορήσει, τελικά, στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από το τέλος αυτού του έτους.

«Θα θέλαμε η ταινία να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο», αναφέρει ο Στραθ Χάμιλτον, διευθύνων σύμβουλος της TriCoast Worldwide, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή, επισημαίνοντας ότι υπάρχει, επίσης, ενδιαφέρον για την ταινία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Gene Fallaize, το σενάριο ακολουθεί τη βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών, καθώς συνάπτει μια μυστική σχέση αγάπης με τον πρωθυπουργό. Ο Σπέισι υποδύεται έναν άνδρα, ο οποίος γνωρίζει το μυστικό της, έχει επηρεαστεί από αυτό και ζητά εκδίκηση. Σχεδιάζει, λοιπόν, να της κλέψει το αυτοκίνητο, αναγκάζοντάς την να τριγυρνά στους δρόμους του Λονδίνου, χρησιμοποιώντας το όχημα, στο οποίο έχει παγιδευτεί ως θανατηφόρο όπλο.

Όπως τονίζει ο Χάμιλτον, το «Control» έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, υπογραμμίζοντας ότι λίγο πριν τη δίκη, κατάφερε να πουλήσει την ταινία σε Γερμανία, Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική, ΚΑΚ και Κορέα.

Τέλος, ανέφερε πως ήταν σίγουρος για την έκβαση της δίκης και είχε ήδη πολλούς αγοραστές έτοιμους να επενδύσουν στην ταινία, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γκρέι: Στα δικαστήρια γιος και εγγονός για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

Γιώργος Καπουτζίδης: Γιόρτασε τα 51α του γενέθλια υποβρυχίως! (video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο αισθησιακός χορός πάνω στο τραπέζι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:03