search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Καίτη Γκρέι: Στα δικαστήρια γιος και εγγονός για την επιμέλεια της τραγουδίστριας

01.08.2023 10:26
kaiti-gkrei-new (2)

Τη δικαστική οδό έχουν ακολουθήσει ο γιος της Καίτης Γκρέι, Φιλιππος και ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης με τη νύφη της, Έφη, με αφορμή την διεκδίκηση της επιμέλειας της τραγουδίστριας.

Η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κτίριο 4 της Ευελπίδων, καθώς τόσο ο πρωτότοκος γιος της ερμηνεύτριας όσο και ο εγγονός της έχουν ζητήσει να έχουν την επιμέλειά της.

Σε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, όλα άρχισαν πριν περίπου ένα μήνα, όταν ο πρωτότοκος γιος της τραγουδίστριας, με εξώδικο που εστάλη στο σπίτι της μητέρας του, ζητούσε την επιμέλειά της.

Άμεση ήταν η αντίδραση της νύφης της, Έφης Ηλιάδη αλλά και των δυο εγγονιών της, Αγγελικής και Κώστα Ηλιάδη που υπερασπίζονται την επιθυμία της γιαγιάς τους, να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

Η απόφαση για την Καίτη Γκρέυ αναμένεται να εκδοθεί αύριο Τετάρτη, ενώ η οριστική δίκη της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 24 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: Γιόρτασε τα 51α του γενέθλια υποβρυχίως! (video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο αισθησιακός χορός πάνω στο τραπέζι (Video)

Χριστίνα Παππά για Μπερλουσκόνι: Κάναμε αρκετή παρέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:39