search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:31
MENU CLOSE

Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα: «Έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

02.08.2023 19:23
stikoudi-new

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, την Κριστίνα Αγκιλέρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για τις προετοιμασίες, αλλά και τα συναισθήματά της γι΄αυτή της της συνεργασία.

«Φυσικά και έχω άγχος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη.

Θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε προετοιμάσει ένα  εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον: «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσω το Shopping Star», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι σε μια δημιουργική φάση. Πάντα η δουλειά μου, μου άρεσε πάντα την αγαπούσα γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφραστώ, να κάνω πράγματα και να κάνω πράξη όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου», κατέληξε η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στην κάμερα του Open.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Χρωστούν μια Επίδαυρο στον Μάρκο Σεφερλή» (Video)

Κόνι Μεταξά: Το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της (Video)

Μαρκ Γκίλπιν: Πέθανε στα 56 του χρόνια ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Σαγόνια του Καρχαρία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:30