search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:46
MENU CLOSE

Στο team, που φτιάχνει το πρόγραμμα του Κώστα Ζαχαριάδη ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας

21.08.2023 07:00
KOSTAS ZAXARIADIS

Με μία ανάρτηση στο twitter, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης γνωστοποιεί ότι ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας εντάχτηκε στην ομάδα που διαμορφώνει το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Ο επιφανής επιστήμονας, ειδικός αιμοτολόγος με ερευνητικό έργο στο Sorbonne Université, στο Παρίσι, ήταν εκ των προσωπικοτήτων, που είχε επιστρατεύσει ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή, συγκροτώντας ένα think tank. Το οποίο βέβαια δεν αφέθηκε να παίξει σημαντικό ρόλο, λόγω των εσωκομματικών αγκυλώσεων στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

«Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας είναι εξαιρετικός επιστήμονας διεθνούς κύρους, γνώστης της ευρωπαϊκής πραγματικότητας στα ζητήματα Κοινωνικής Πρόνοιας και υπηρεσιών Υγείας. Με την επιστημονική ματιά του και την εμπειρία του συνδράμει στο πρόγραμμά μας. Η ευρωπαϊκή και η διεθνής οπτική είναι απαραίτητη για να γίνει η Αθήνα αυτή που μας αξίζει» γράφει ο Ζαχαριάδης, υποδεχόμενος τον Γεροτζιάφα στο επιτελείο του.

Διαβάστε επίσης:

Ψάχνονται…κεντροαριστερά

Μπελέρης, Ράμα και ΠΑΣΟΚ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πήρε τα βουνά… με την κόρη του Δάφνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:44