search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:46
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Στόχος η εκδίκηση και ο εκφοβισμός πίσω από την επίθεση στον Βαξεβάνη»

26.08.2023 14:44
SIRIZA-NEW

Την επίθεση σε βάρος του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ενώ αναφέρει ως κίνητρο της επίθεσης τον εκφοβισμό του δημοσιογράφου αλλά και την εκδίκηση για την ερευνητική του δουλειά.

«Καταδικάζουμε την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και η οικογένειά του χθες στην Εύβοια. 

Το μέγεθος της αθλιότητας του συγκεκριμένου τραμπούκου είναι τέτοιο, ώστε δεν δίστασε να επιτεθεί στον Κώστα Βαξεβάνη μπροστά στη μικρή του κόρη και να οδηγήσει στον τραυματισμό μέλους της οικογένειας του.

Είναι μια ακόμη επίθεση κατά δημοσιογράφου, με προφανή στόχο την εκδίκηση για την ερευνητική του δουλειά αλλά και τον εκφοβισμό του. Και είναι ένα ακόμη περιστατικό που επιβεβαιώνει το πλήγμα που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η ελευθερία του Τύπου. 

Θεωρούμε δεδομένη την άμεση παρέμβαση των αρχών για την σύλληψη του άθλιου τραμπούκου και την τιμωρία του. 

Και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή την άθλια επίθεση που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου και εντέλει κατά της ίδιας της δημοκρατίας».

Σημειώνεται πως ο Κώστας Βαξεβάνης καταγγέλλει πως έπεσε χθες θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα ενώ δειπνούσε με την οικογένειά του στον Αμάρυνθο Εύβοιας.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης: «Κανένα… χάραγμα με τις νέες ταυτότητες»

ΣΥΡΙΖΑ: Παππάς και Τσακαλώτος διαφωνούν για το ντιμπέιτ –  τη… «φωτιά» άναψε ο Τζουμάκας!!! 

Τσακαλώτος: «Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στην Αριστερά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34