search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:46
MENU CLOSE

Κούγιας κατά πάντων για τη δίκη Πισπιρίγκου: Επίθεση σε Πρόεδρο, Eισαγγελέα και ειδικούς (video)

15.09.2023 13:31
alexis-kougias

«Βέλη» εναντίον της έδρας του δικαστηρίου αλλά και ειδικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Πρώτα στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια μπήκε η εισαγγελέας της έδρας. «Η κυρία εισαγγελέας ζήτησε να δεχθούμε να διαβάσουμε μηνύματα από μια κυρία Κατίνα, φίλη της κατηγορούμενης, που μιλούσαν για καφετζούδες» είπε.

«Το δικαστήριο, δηλαδή, απείλησε ότι θα καλέσει μια κυρία Κατίνα για τα κουτσομπολιά και όχι έγκριτους επιστήμονες» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον τοξικολόγο κ. Ράικο λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η κατηγορία της κεταμίνης προήλθε από μια «καινοφανή μέθοδο ενός τοξικολόγου από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ισχυρίζεται ότι τη βρήκε με ένα καινούργιο μηχάνημα που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Δείτε με ποιο θράσος κ. Ράικος παραπλάνησε τη Δικαιοσύνη μέχρι τώρα».

Αναφερόμενος στην ένταση που επικράτησε χθες ανάμεσα σε εκείνον και την πρόεδρο του δικαστηρίου, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε εκ νέου ότι ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης «δεν λέει πουθενά για ανθρωποκτονία στο πόρισμα του. Στο συμπέρασμά του λέει θάνατος από κεταμίνη».

Παράλληλα ανέφερε ότι είπε στην Πρόεδρο ότι «αν προσπαθείτε να εξουδετερώσετε κάθε τι που είναι για την υπεράσπιση της κατηγορούμενης εγώ δεν θα το επιτρέψω».

Αναφορικά με την κατάθεση της μάρτυρος υπεράσπισης, της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «με πλήρως επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο κι όχι με κουτσομπολιά, απέδειξε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας δεν οφείλεται στην κεταμίνη» λέγοντας ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας «ήταν θάνατος σύνδρομο τεσσάρων αιτίων».

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον Πειραιά – Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

Χανιά: Έριξαν σε σκύλο καυστικό υγρό – Του προκάλεσαν έγκαυμα στην πλάτη (Photo)

Βόλος: Έντεκα μέρες χωρίς πόσιμο νερό – Τεράστια τα προβλήματα στην καθημερινότητα, οικονομική καταστροφή για τις επιχειρήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 18:45