search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:59
MENU CLOSE

Σύντομο τετ α τετ Μητσοτάκη με Σολτς και Τριντό στη Νέα Υόρκη: Χειραψίες, χαμόγελα και πηγαδάκια

21.09.2023 21:04
metsotakes_neauorki
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ζαστίν Τριντό και τον Όλαφ Σολτς / Φωτογραφία: Γ.Τ Πρωθυπουργού / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σύντομο ετ α τετ με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς και τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πραγματοποιεί μπαράζ επαφών στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ για την 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, ανάμεσα στις συναντήσεις του με αξιωματούχους, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγο με τον Γερμανό καγκελάριο και τον Καναδό πρωθυπουργό.

Φωτογραφία: Γ.Τ Πρωθυπουργού / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια σύντομη και χαλαρή συνάντηση με τον Τριντό και τον Σολτς, ανταλλάσσοντας χειραψίες και χαμόγελα.

Φωτογραφία: Γ.Τ Πρωθυπουργού / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σήμερα, ο πρωθυπουργός στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Yoon Suk Yeol, αλλά και επενδυτές.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Έχω ξεκάθαρες προτάσεις, τις έχω θέσει στην κρίση του κόσμου»-Τι απάντησε σε Αχτσιόγλου για τον επαγγελματικό στρατό

ΣΥΡΙΖΑ: Έκκληση Σβίγκου – Βασιλειάδη να πέσουν οι τόνοι

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Χάος στο Στεπανακέρτ, έντρομοι και πεινασμένοι ξεχύθηκαν στους δρόμους – Έτοιμη να υποδεχθεί 40.000 οικογένειες η Αρμενία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48