ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:40
MENU CLOSE

Μπρους Σπρίνγκστιν: Ακυρώνει όλες τις συναυλίες του για φέτος (video)

28.09.2023 12:20

Ο μεγάλος ρόκερ Μπρους Σπρίνγκστιν και η μπάντα του E Street Band ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πρέπει να κάνει αγωγή για πεπτικό έλκος.

Ο Σπρίνγκστιν είχε ακυρώσει και τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει τον Σεπτέμβριο εξαιτίας των συμπτωμάτων του πεπτικού έλκους, που προκαλεί πληγές στον οισοφάγο, στο στομάχι ή στο λεπτό έντερο.

Ο 74χρονος ρόκερ θα πρέπει να συνεχίσει την θεραπεία μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως επισήμαναν οι θεράποντες γιατροί, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η περιοδεία του 2023 άρχισε τον Φεβρουάριο στη Φλόριντα, ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις στην Αμερική, για να έρθει στην Ευρώπη, το καλοκαίρι. Ο Guardian περιγράφει το διάρκειας τριών ωρών σόου της μπάντας του Σπρίνγκστιν, που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο Εδιμβούργο σαν «μια μαγική νύχτα».

Ο Σπρίνγκστιν ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του για τις ακυρώσεις των υπόλοιπων συναυλιών και υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει δριμύτερος στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Η συγκινητική ιστορία ενός πελαργού που σώθηκε από το θάνατο με τεχνητό ράμφος (Video)

Βέλγιο: Σοκάρουν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς – Νέο ντοκιμαντέρ με μαρτυρίες

90χρονος βελονιστής επιτέθηκε σεξουαλικά σε 28χρονη αφού της προκάλεσε «μερική παράλυση»

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:40
Exit mobile version