search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:05
MENU CLOSE

Παγώνη για Σταρόβα: «Σταδιακή βελτίωση της υγείας του – Ξεκίνησε λογοθεραπεία» (Video)

20.05.2024 12:11
starovas-new

Στο Τζάνειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη την περασμένη Τετάρτη (15/5).

Η κατάσταση του τραγουδιστή είναι σταθερή με τον ίδιο να έχει από την πρώτη στιγμή επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο, δεν μπορούσε να μιλήσει.

«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πήγε απευθείας στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να προσέχουμε με την αύξηση του βάρους μας, για να μην φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε εγκεφαλικά επεισόδια. Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα να πάει στο σπίτι του. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί κι η ομιλία του κι όλα θα πάνε καλά».

Λίγο νωρίτερα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε μιλήσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενημερώνοντας ότι ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκίνησε ήδη λογοθεραπεία, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ομιλία του.

«Ξεκίνησε να λέει τα πρώτα του λόγια»

Στην υγεία του τραγουδιστή αναφέρθηκαν και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αποκαλύπτει ότι ο τραγουδιστής κατάφερε να πει τις πρώτες του λέξεις έπειτα από την περιπέτεια που βιώνει.

«Το μωράκι μου έχει αρχίσει και λέει κάποια λογάκια και κάποια είναι κατανοητά και άλλα όχι. Ξεκίνησε λογοθεραπεία το Σάββατο κι αυτά είναι εξαιρετικά αισιόδοξα νέα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι και ο Δημήτρης είναι υπομονή. Όλα θα φτιάξουν και να δώσω μία μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μου στην Άννα, που στέκεται κολώνα δίπλα του.

Επίσης, να πω ότι είναι πολύ συγκινημένος ο Δημήτρης για το τσουνάμι αγάπης που έχει δεχθεί και θέλει να μεταφέρει ένα τεράστιο ευχαριστώ και την αγάπη του σε όλον τον κόσμο που νοιάζεται ουσιαστικά. Είναι βαθιά καλός άνθρωπος! Με τεράστια ψυχή και πάντα δίπλα σε όλους όσους τον χρειάζονται. Ο Μητσάρας θα γίνει όπως τον ξέραμε και πρώτα ο Θεός θα έρθει εδώ καλεσμένος και θα τα πούμε και θα γελάει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του – Σοκαρισμένοι οι δικοί του (Video)

Εφετείο: Τηλεφώνημα για βόμβα, σπεύδει η αστυνομία

Εκλογές στο ΤΕΕ: Ισχυρή πρωτιά για τη «γαλάζια» Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16