search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:39
MENU CLOSE

Φταρνίζεται ο Χαρδαλιάς και παθαίνει γρίπη ο… Αγοραστός

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2302
5/10/2023
07.10.2023 06:57
xardalias_agorastos

Μια αρκετά… προβοκατόρικη δήλωση έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας στη «Ναυτεμπορική», αναφερόμενος στην κλιματική κρίση και τους κινδύνους που αυτή ενδεχομένως υποκρύπτει για το Λεκανοπέδιο.

Αναφερόμενος στην ανάγκη να επιταχυνθούν τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική, ο Χαρδαλιάς σημείωσε ότι «στην ανάγκη, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις, ενόψει επαπειλούμενου κινδύνου – και τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι τέτοιος κίνδυνος – θα αξιοποιήσω τη δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος περί Πολιτικής Προστασίας και δεν θα διστάσω να κηρύξω την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση… ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, δεν κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τις τεράστιες περιοχές που πλημμύρισαν το τελευταίο διάστημα, από την κακοκαιρία Daniel…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η Δούρου τομεάρχης Εξωτερικών – Καραμπόλες στη διαμόρφωση του παζλ

Ευρωεκλογές: Πώς θα χωριστούν οι περιφέρειες – Με 42 υποψηφίους τα ψηφοδέλτια 

Τι λένε στην Νέα Δημοκρατία για «προσχώρηση Λοβέρδου» – Ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:38