ΣΑΒΒΑΤΟ 20.09.2025 20:39
MENU CLOSE

Η πρώτη απάντηση του Τσίπρα σε όσους τον καλούν να παρέμβει – Μία ερμηνεία της δήλωσης Βασιλειάδη

25.10.2023 17:26

Στον Συριζαϊκό κώδικα επικοινωνίας, οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη μόνο τυχαίες δεν είναι. Για την ακρίβεια τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος απηχούν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Τι είπε ο Βασιλειάδης για το επίμαχο θέμα με τις εκκλήσεις διαφόρων να παρέμβει ο πρώην πρόεδρος στη σύγκρουση που εξελίσσεται;

Κατ’ αρχάς, ζήτησε να επιδειχθεί «σεβασμός επιτέλους» στον Αλέξη Τσίπρα.

Και εξήγησε:  

«Ειδικά αυτοί οι οποίοι διερρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι δεν είμαστε προεδρικό, προεδροκεντρικό κόμμα και τώρα περιμένουν πάλι από τον «πατερούλη» να κάνει παρέμβαση για να πάνε τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση… Αυτό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει. Σεβασμός απόλυτος στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρόεδρος είναι πρώην πρόεδρος, διασφάλισε τη διαδικασία, δεν παρενέβη σε κανένα σημείο της διαδικασίας».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Οφείλουμε όλοι αυτοί τη στιγμή να αποδείξουμε ότι μπορούμε χωρίς τον Αλέξη. Με αυτό το μπάχαλο που επικρατεί επιβεβαιώνουν όλους αυτούς που μας κατηγορούσαν ότι υπάρχουμε γιατί υπάρχει ο Αλέξης».

Όσο για τους ισχυρισμούς του Πάνου Σκουρλέτη περί παράκεντρων στο κόμμα και μηχανισμού από τρολ που χτυπούσαν τους διαφωνούντες, ο Βασιλειάδης ήταν εξαιρετικά αυστηρός:

«Είναι και προσβλητικά για το κόμμα, αυτό που περιέγραψε (σ.σ ο Σκουρλέτης) δεν ισχύει. Πάλι στον Τσίπρα τα ρίχνουν, αυτά είναι ασυναρτησίες».

Α, είπε και για τον Κασσελάκη ένα ενδιαφέρον κι όποιος θέλει το αξιολογεί όπως θέλει: «Είναι ικανός να εκφράζει τον χώρο της Αριστεράς, εάν του το επιτρέψουν».

Διαβάστε επίσης:

Αθλιότητα Φίλη για Κασσελάκη: Κάνει πολιτική με την προσωπική του ζωή – Τον στήριξε το σκοτεινό διαδίκτυο

Με Κόκκαλη στις ευρωεκλογές η Α.Ο.Ρ.Α της Ομπρέλας;

«Δάκρυα» της ΝΔ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – «Κινδυνεύει να γίνει τελείως, γελοίος» 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.09.2025 20:36
Exit mobile version