search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:27
MENU CLOSE

ΝΟVA: To Marquee TV γνωστό παγκοσμίως ως «Netflix των Τεχνών» στην πλατφόρμα EON

01.11.2023 18:22
MarqueeTV

Η Marquee TV, στην οποία οι Financial Times απέδωσαν το χαρακτηρισμό «Netflix των Τεχνών», αποτελεί την κορυφαία στον κόσμο υπηρεσία streaming για τις Τέχνες του θεάματος και έχει συνδρομητές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η OTT για τις Τέχνες της United Group (μητρική εταιρεία της Nova και του επίσης διεθνή ομίλου ΜΜΕ Viasat World) που όχι άδικα θεωρείται το ψηφιακό «σπίτι» των Τεχνών προστέθηκε στο μπουκέτο της EON on demand της Nova.

Το λυρικό θέατρο, παραγωγές κλασικού αλλά και σύγχρονου χορού, θεατρικές παραγωγές του κλασικού δραματολογίου, σύγχρονα έργα, παραγωγές του εμβληματικού Βασιλικού Θεατρικού Οργανισμού Σέξπιρ (Royal Shakespeare Company), του επίσης σημαντικού Classic Spring Theatre Company που έχει καλλιτεχνικό διευθυντή τον δραστήριο Ντόμινικ Ντρόμγκουλ, συναυλίες με έργα κλασικών μουσουργών από καλλιτεχνικούς οργανισμούς όπως η Royal Opera House, αλλά και σύγχρονων δημιουργών, παραγωγές ειδικά για παιδιά, είναι μερικές μόνον κατηγορίες της Marquee TV.

Το Marquee TV, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova στα προγράμματα ΕΟΝ και ΕΟΝ+, διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο για όλους τους λάτρεις του πολιτισμού, από το διάσημο μπαλέτο «Η λίμνη των κύκνων» και την όπερα «Ο Μαγικός Αυλός», έργα του Σαίξπηρ, σύγχρονο χορό και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα EON σε όλες τις συσκευές – τηλεόραση, κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης:

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι συναντήθηκαν μετά από 15 χρόνια (Video)

Πρώτο το Mega  σε τηλεθέαση την Τρίτη: «Μάχη» για την δεύτερη θέση

BBC: Νέα έκτακτη ραδιοφωνική υπηρεσία για τη Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50