search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση μετά τις Άγριες Μέλισσες – Ποιον δραματικό ρόλο θα ερμηνεύσει

06.11.2023 18:15
maria kitsou 876- new

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών, της σειράς που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, η ηθοποιός Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν δραματικό και άκρως συγκινητικό ρόλο.

Πρόκειται για το format του νοτιοκορεάτικου Mother του Γιούτζι Σακαμότο που έχει παιχτεί σε πολλές χώρες κι έχει βραβευτεί.

Το επόμενο βήμα λοιπόν της ταλαντούχας Μαρίας Κίτσου είναι ένας ρόλος που πραγματεύεται την παιδική κακοποίηση και τον ρόλο της μητέρας. Τον βιολογικό από τη μια μεριά και τον ουσιαστικό από την άλλη. Αφού θα υποδυθεί τη δασκάλα της μικρής πρωταγωνίστριας της σειράς, που την παίρνει από το κακοποιητικό περιβάλλον που ζούσε και της προσφέρει αγάπη και ασφάλεια. Μετά βέβαια από πολλές περιπέτειες.

Η σειρά περιέχει αρκετές κακοποιητικές και σκληρές σκηνές και μένει να αποκαλυφθούν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες της σειράς.

Η Μαρία Κίτσου είχε αποκαλύψει από το καλοκαίρι πως θα τη δούμε σε νέα τηλεοπτική σειρά το δεύτερο μισό της χρονιάς, στις αρχές του 2024, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πάμε Δανάη, σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ένα πρόσωπο που έχει οδηγήσει στην επιτυχία τις πιο γνωστές κωμωδίες τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά θα δώσει τις υποδείξεις του σε ένα συγκλονιστικό δράμα.

Η σειρά έχει αγαπηθεί ήδη από το ελληνικό κοινό, αφού την τουρκική της μεταφορά, η σειρά Anne, προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 2018 σε 33 διπλά επεισόδια κι έκανε πάταγο. Η Cansu Dere στον ρόλο της δασκάλας Ζεϊνέπ και η υπερταλαντούχα μικρούλα Beren Gökyıldız στον ρόλο της βασανισμένης και κακοποιημένης Μελέκ, έδωσαν πολύ πόνο στις σκηνές τους.

Η μητρική σειρά Mother είχε προβληθεί το 2016 σε Τουρκία, Νότιο Κορέα και Ιαπωνία και ακολούθησαν πολλές ακόμη χώρες. Μάλιστα το τουρκικό format είχε βραβευτεί στην Ιαπωνία το 2017 με τα βραβεία Tokyo Drama και Golden Butterfly για την ερμηνεία της μικρής Beren Gökyıldız.

Διαβάστε επίσης:

Στίβεν Τάιλερ: Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη

Η εντυπωσιακή, διάφανη και αιωρούμενη πισίνα που «κόβει την ανάσα» (photos/video)

Μικρούτσικος για Light: «Είναι ένα ανύπαρκτο μηδενικό – Εγώ έχω τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:55