search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:38
MENU CLOSE

Πέτη Πέρκα: Δεν παραδίδω την έδρα – Καρφιά για Φάμελλο

13.11.2023 14:56
pety_perka

Άκομψη χαρακτηρίζει τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η Πέτη Πέρκα και επιμένει πως δεν θα παραδώσει την έδρα, όπως της ζητείται από τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς αντίκειται στο Σύνταγμα.
Η κ. Πέρκα σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε λόγο για σωρεία αντικαταστατικών πρακτικών που διχάζουν και “κάρφωσε” τον Σωκράτη Φάμελλο, που είναι φίλος της, όπως είπε. “Απευθύνω μομφή και στον πρόεδρο (σ.σ. Σωκράτη Φάμελλο) που είναι και φίλος μου. Γιατί ήξεραν ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε ραντεβού σήμερα στις 11.00 με τον κ. Τασούλα, και ότι εγώ θα πήγαινα αύριο”, ανέφερε.
“Είχα μήνυμα από πρωτοετή φοιτητή της Νομικής, που ακόμα κι αυτός μου είπε πως η συζήτηση περί παράδοσης της έδρας αντίκειται στο Σύνταγμα, γιατί αναβαθμίζει το κόμμα πάνω από το λαό”, είπε για να προσθέσει πως έχει νωπή λαϊκή εντολή από τους κατοίκους της Φλώρινας, με πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα.
Η κ. Πέρκα επανέλαβε τα περί μετάλλαξης του κόμματος, σημειώνοντας πάντως, σε ότι την αφορά πως δεν υπήρχε άλλη διέξοδος. Εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Βίτσα, απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά της για τις επόμενες κινήσεις της. “Είναι νωρίς ακόμα, είμαι ανεξάρτητη. Το μέλλον είναι ανοιχτό και ο χώρος της Αριστεράς δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κόμμα προς τα δεξιά”, είπε.

Αναπτύσσοντας επίκαιρη ερώτησή της στην Ολομέλεια της Βουλης, η Πέτη Πέρκα κάθισε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας δίπλα της την Αθηνά Λινού και πίσω της τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλαγές ζητούν από τον Χατζηδάκη γαλάζιοι βουλευτές στο φορολογικό νομοσχέδιο – οργή για Τσακλόγου και αύξηση ορίων συνταξιοδότησης

Σπίρτζης: Η διάσπαση μπορεί να είναι και προωθητική – Ο Τσίπρας δεν πρέπει να τοποθετηθεί (videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κυρίτσης και Μηταφίδης – «Οδηγούμαστε σε εκφυλισμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:38