search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Γεωργία Μπίκα: Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή η 26χρονη που είχε καταγγείλει βιασμό

15.11.2023 15:26
GEWRGIA_MPIKA
Eurokinissi

Η 26χρονη Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 σε σουίτα ξενοδοχείου είναι κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή.

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο για όσα είχαν γίνει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή – σύμφωνα με τον μηνυτή – είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: «Όχι» στο αίτημα Κούγια για εξαίρεση της προέδρου

Μιχάλης Κατσούρης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Έλληνας οπαδός που είχε συλληφθεί

ΕΟΠΥΥ: Aπάτη–μαμούθ 8 εκατομμυρίων ευρώ με παράνομες εκτελέσεις συνταγογραφήσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:30