ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Οι Παξοί βγαίνουν από τον τραπεζικό χάρτη της χώρας - Έκλεισε και το τελευταίο κατάστημα

15.11.2023 00:36

Έντονο κύμα δυσαρέσκειας στην τοπική κοινωνία των Παξών έχει προκαλέσει η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το μόνο υποκατάστημα του νησιού, αφήνοντας έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό με πέντε χιλιάδες μόνιμους κατοίκους, χωρίς πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) καλεί τη Διοίκηση της Τράπεζας να αναστείλει αυτή την αψυχολόγητη κι επιζήμια για την εικόνα της Τράπεζας απόφαση, η οποία αναδεικνύει για μια ακόμη φορά, τα αδιέξοδα της εμμονικής στρατηγικής της συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων και της απώλειας των θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος εργαζομένων στηρίζει τις πρωτοβουλίες των τοπικών Βουλευτών και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου οι Παξοί να μην μετατραπούν σε ξεχασμένη περιοχή στον τραπεζικό χάρτη της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Καταθέσεις «φωτιά» για τον θάνατο του 17χρονου: «Ο αστυνομικός τον κλώτσησε, τον σημάδεψε με το όπλο και τον σκότωσε» (Video)

Επεισόδια σε Μέγαρα, Θήβα και βόρεια Ελλάδα για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου – Τραυματίστηκε ο δήμαρχος Αλιάρτου

Έρευνα της Kapa Research για το Πολυτεχνείο: Πώς βλέπει η κοινή γνώμη την εξέγερση 50 χρόνια μετά

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:04
Exit mobile version