search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:03
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Έφτασε η ώρα της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» – Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός

09.05.2024 17:41
marina-satti-new

Έφτασε η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι», καθώς απόψε διεξάγεται ο Β’ Ημιτελικός του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, τον οποίο θα μεταδώσει η ΕΡΤ στις 22:00.

16 χώρες διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό (θα περάσουν οι 10) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα διαγωνιστεί στην τρίτη θέση.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστεί και το μεγάλο φαβορί Nemo από την Ελβετία, ο οποίος θα τραγουδήσει αμέσως μετά την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η περσινή νικήτρια (Σουηδία) και οι χώρες των Big-5 (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) προκρίνονται αυτομάτως για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου, αλλά εμφανίζονται στους ημιτελικούς, ως μέρος του σόου.

Αναφορικά με τα φαβορί της σημερινής βραδιάς, κάποιες χώρες έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα τραγούδια τους. Η πρόκριση της Ελλάδας θεωρείται βέβαιη, ενώ στον μεγάλο τελικό θα περάσουν – σύμφωνα με τα έως τώρα – προγνωστικά, η Ελβετία, η Ολλανδία, αλλά και το Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό διαγωνίζονται οι παρακάτω χώρες (με σειρά εμφάνισης, τραγουδιστή ή συγκρότημα, τραγούδι)

1. Μάλτα / Sarah Bonnici – Loop
2. Αλβανία / BESA – TITAN
3. Ελλάδα / Marina Satti – ZARI
4. Ελβετία Nemo – The Code
5. Τσεχία / Aiko – Pedestal
6. Αυστρία / Kaleen – We Will Rave
7. Δανία / SABA – SAND
8. Αρμενία / LADANIVA – Jako
9. Λετονία / Dons – Hollow
10. Σαν Μαρίνο / MEGARA – 11:11
11. Γεωργία / Nutsa Buzaladze – Firefighter
12. Βέλγιο / Mustii – Before the Party’s Over
13. Εσθονία / 5MIINUST x Puuluup – (nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi
14. Ισραήλ / Eden Golan – Hurricane
15. Νορβηγία / Gåte – Ulveham
16. Ολλανδία / Joost Klein – Europapa

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. 

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Με φαρυγγίτιδα και πυρετό η Σάττι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δυστυχώς, η εμφάνιση έτσι όπως θα τη δουν οι τηλεθεατές μέσα από τις οθόνες διέρρευσε, κάτι που όπως σημειώθηκε έγινε και για άλλες χώρες.

Ωστόσο, τα δυσάρεστα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς η Μαρίνα Σάττι είναι άρρωστη με φαρυγγίτιδα και πυρετό και αυτός είναι ο λόγος που στο βίντεο που διέρρευσε, η φωνή της δεν είναι αυτή που όλοι ξέρουμε…

Embed code

Η τραγουδίστρια παρακολουθείται ιατρικά και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, με το περιβάλλον της να δηλώνει ότι το βράδυ, όλα θα κυλήσουν ομαλά…

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2024: Σήμερα ο Β’ Ημιτελικός – Τι ώρα θα ανεβεί στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι (Videos)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Μαρίνα Σάττι: Δείτε το «Ζάρι» μεταφρασμένο στη νοηματική (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:02