search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:42
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Διέρρευσε η αποψινή τηλεοπτική εμφάνιση της ελληνικής αποστολής – Με φαρυγγίτιδα και πυρετό η Σάττι (Video)

09.05.2024 10:53
eurovision-new

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του β’ ημιτελικού της Eurovision 2024 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 22:00 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό διεκδικούν 16 χώρες, μεταξύ των οποίων φυσικά η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι να εμφανίζεται στην 3η θέση με το τραγούδι «Zari».

Το βράδυ της Τετάρτης, οι χώρες που συμμετέχουν στον αποψινό ημιτελικό έκαναν την επίσημη dress rehearsal με το κοινό να γεμίζει τη Malmo Arena, ωστόσο, όπως φαίνεται πριν λίγες ώρες διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο από την εμφάνιση της Ελλάδας, που είναι ουσιαστικά και το αποτέλεσμα που θα δούμε απόψε στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, δυστυχώς, η εμφάνιση έτσι όπως θα τη δουν οι τηλεθεατές μέσα από τις οθόνες διέρρευσε, κάτι που όπως σημειώθηκε έγινε και για άλλες χώρες.

Ωστόσο, τα δυσάρεστα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς η Μαρίνα Σάττι είναι άρρωστη με φαρυγγίτιδα και πυρετό και αυτός είναι ο λόγος που στο βίντεο που διέρρευσε, η φωνή της δεν είναι αυτή που όλοι ξέρουμε…

Η τραγουδίστρια παρακολουθείται ιατρικά και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, με το περιβάλλον της να δηλώνει ότι το βράδυ, όλα θα κυλήσουν ομαλά…

Διαβάστε επίσης:

Διπλασιάστηκε ο μέσος όρος της ΕΡΤ2 τη Μεγάλη Εβδομάδα λόγω εκκλησίας – Ψηλά και ο ΑΝΤ1

Eurovision 2024: Σήμερα ο Β’ Ημιτελικός – Τι ώρα θα ανεβεί στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι, (Videos)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:42