search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:44
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Συμφωνεί ο κ. πρωθυπουργός με την αντίδραση του Ράμα;

09.05.2024 17:57
syriza new

«Συμφωνεί ο κ. πρωθυπουργός με την αντίδραση του Αλβανού ομολόγου του που παρεμβαίνοντας στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας, ασκεί κριτική στην ελληνική αντιπολίτευση με αφορμή τις αντιδράσεις για την επικείμενη επίσκεψή του στις 12/5;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του. 

«Συμφωνεί  ο κ. Μητσοτάκης με την τοποθέτηση του κ. Ράμα που ενώ κατανοεί “πλήρως την προοπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός”, σε ό,τι αφορά στην αντίθετη άποψη της αντιπολίτευσης της Ελλάδας, αυτή (η αντίθεση) κατά τον Αλβανό πρωθυπουργό “ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό”; Είναι ο κ. Ράμα ο αυθεντικός ερμηνευτής του κ. Μητσοτάκη;», συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ για επιστολή Χαρίτση: Επισημαίνουμε την υποκρισία της Νέας Αριστεράς, απέρριπτε τις προτάσεις μας για την Παλαιστίνη

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: «Ποιος δηλητηριάζει την πολιτική ζωή μπορούν εύκολα οι πολίτες να αντιληφθούν»

Χαρίτσης για Ράφα: «Η ελληνική κυβέρνηση με τη σιωπηρή υποστήριξή της στις πολεμικές επιχειρήσεις είναι συνένοχη στο έγκλημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:44