ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:24
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Καραμανλής έπιασε τον Φρέντυ από τον γιακά και τον έβρισε - Μας είχαν ολες οι εφημερίδες» (Video)

03.12.2023 12:23

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί με τον Φρέντυ Γερμανό και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε επίσης: «Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν η μητέρα μου έκαψε τη γαλοπούλα, έκλαιγα όλη μέρα. Τα πιο ωραία Χριστούγεννα ήταν στη Νέα Υόρκη με την Φρέντυ, όταν μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μαγειρεύω εγώ τα Χριστούγεννα, μαγειρεύει ο σύντροφός μου, ο Δημήτρης. Μαγειρεύει πολύ καλά, ο Μαμαλάκης μπροστά του δεν πιάνει μπάζα».

Κλείνοντας, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Σε ένα τραπέζι Χριστουγέννων στην ΕΡΤ, που ήταν όλοι οι πολιτικοί, εγώ φορούσα ένα κολάν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε κάτσει σε μια γωνιά που να με έχει σημάδι. Κάποια στιγμή μού λέει “σπαθί είσαι”. Πετάγεται ο Γερμανός που ήταν ατακαδόρος και του λέει “ναι κύριε πρόεδρε, είναι σαν το σπαθί που θα χρησιμοποιήσουμε για να πάμε στην ΕΟΚ”. Τον πιάνει από τον γιακά ο Καραμανλής και του λέει “εσείς οι δημοσιογράφοι όλα τα γελοιοποιείτε, άντε να χαθείς”, τον έβρισε. Την άλλη μέρα μάς είχαν όλες οι εφημερίδες».

Διαβάστε επίσης:

Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 8 μήνες σχέσης

Κατερίνα Τσάβαλου για λεκτική βία που δέχτηκε: «Όλοι οι δημοσιογράφοι ξέρουν το όνομά του»

Αθερίδου: «Έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά» (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:21
Exit mobile version