search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:04
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο» (Video)

21.11.2023 14:06
maria-ioannidoy-new

Για τις συνεργασίες της στον κινηματογράφο, αλλά και την οικονομική καταστροφή που υπέστη πρόσφατα μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός και χορεύτρια εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την άποψή της για τα ομόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας ότι το να συζούν δυο άνθρωποι του ίδιου φίλου δεν την ενοχλεί, ωστόσο «δεν θα πρέπει να παντρεύονται, ενώ όταν αποκτούν παιδί, το πράγμα ξεφεύγει».

«Μετά την οικονομική περιπέτεια, έχω ένα σπίτι και να φάω. Είμαι μία φτωχή, έχασα τα πάντα. Εμπιστεύτηκα μία δήθεν φίλη μου και μία μέρα χτύπησε το κουδούνι και μου είπαν ότι χρωστάω εκατομμύρια. Έχω χάσει τα πάντα. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε το σπίτι στο Μάτι που μου είχε κάνει δώρο», είπε για την οικονομική της κατάσταση και πρόσθεσε:

«Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν σκληρός. Στην ταινία “Μία Ελληνίδα στο χαρέμι” η Βλαχόπουλου με έπιασε από το μαλλί και με έβαλε μέσα στην λίμνη με τα μυγάκια.  Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σκληρή. Άφρισε όταν με είδε στα γυρίσματα από το “Το πιο λαμπρό αστέρι”. Η Βουγιουκλάκη ζήτησε να αλλάξω φόρεμα κι εγώ έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου.

Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο “είμαι Bi”. Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bi, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ. Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κάνεις bi, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα.

Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο».

Τέλος, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στον Φρέντυ Γερμανό, αναφέροντας τα εξής: «Μου έκανε πρόταση στην Νέα Υόρκη, ήταν καταπληκτικά. Φρέντυ Γερμανός δε θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν δυο μήνες ζωή και εκείνος μου έλεγε “παπάκι όλα καλά”, πως μπόρεσε να μην το μοιραστεί μαζί μου; Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, έβλεπα στον ύπνο μου τον Φρέντυ και με συμβούλευε. Ο σύντροφος μου, Δημήτρης, πέρασε καρκίνο και ήταν πολύ άγριο».

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Παπαματθαίου: Αποκάλυψε τι δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός! (Videos)

Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη!

Ρόμπι Γουίλιαμς: Πέθανε η θαυμάστριά του που είχε τραυματιστεί σε συναυλία στο Σίδνεϊ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:03