search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:44
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Τα έχω χάσει όλα, είμαι μια φτωχιά» (Video)

25.10.2023 10:47
maria-ioannidoy-new

Για την αυτοβιογραφία της η οποία θα γίνει σίριαλ μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στη Ναταλία Γερμανού.

Η ηθοποιός και χορεύτρια εξέφρασε τη θλίψη της που οι δυο τους δεν συναντιούνται, πια, τόσο συχνά, ενώ υποστήριξε ότι ο λόγος που η παρουσιάστρια δεν την καλεί στην εκπομπή της είναι επειδή δεν κάνει νούμερα στην τηλεθέαση.

«Δεν κάνω τηλεθέαση και έτσι δεν με καλούν, ναι, έτσι μου το είπε αυτό» είπε και πρόσθεσε:

«Εμπνέομαι από το ταλέντο μου για τις εμφανίσεις μου, είμαι πολύ σεμνή. Η αυτοβιογραφία μου θα γίνει σίριαλ και θα υποδύομαι τη μητέρα μου, που ήταν μελαχρινή. Θα προτείνω στη Ναταλία Γερμανού να παίξει. Δεν βλεπόμαστε πολύ γιατί είναι απασχολημένη».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στη σημερινή οικονομική της κατάσταση επισημαίνοντας ότι δεν διανύει την καλύτερη φάση της.

«Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Τα έχω χάσει όλα, είμαι μια φτωχιά. Εντάξει, έχω να φάω. Γράφουν ότι είμαι 80 χρονών, αν είναι δυνατόν! Το γράφουν χάκερ και είναι και σιχαμένοι. Είμαι καλλιτέχνης, είμαι γυναίκα, δεν πούρεψα ακόμα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Τα παιδικά χρόνια στην Ελλάδα, η άποψή της για την τραπ και πώς πιστεύει ότι θα είναι η Eurovision

«Mission: Impossible»: Αναβολή για την όγδοη ταινία λόγω της απεργίας των ηθοποιών

Τηλεθέαση: Ακλόνητη στην πρώτη θέση η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:44