ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:56
MENU CLOSE

Βόρεια Μακεδονία: Νεκρή η 14χρονη που είχε απαχθεί - Φέρεται να εμπλέκεται ο πατέρας της, επιχειρηματίας ο δολοφόνος

04.12.2023 15:36

Νεκρή βρέθηκε χθες, σε τοποθεσία έξω από τα Σκόπια, η 14χρονη που απήχθη πριν από μία εβδομάδα μπροστά από το σπίτι της. Στην απαγωγή της μαθήτριας φέρεται να είναι αναμεμειγμένος και ο πατέρας της.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ ο δολοφόνος διέφυγε αρχικά στη Σερβία και από εκεί στη Βουλγαρία, όπου και αναζητείται.

Ο πατέρας της 14χρονης Βάνια Γκιόρτσεφσκα αρνείται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή της κόρης του.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής σκότωσε την 14χρονη με όπλο, φοβούμενος ότι θα μπορούσε να συλληφθεί από την αστυνομία που είχε ξεκινήσει έρευνα για την απαγωγή.

Η μητέρα της 14χρονης είχε πωλήσει πρόσφατα ένα διαμέρισμα που είχε και φέρεται να διέθετε ένα χρηματικό ποσό.

Χθες βρέθηκε νεκρός και ένας 74χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε απαχθεί από την ίδια ομάδα που απήγαγε την 14χρονη. Ο 74χρονος χρωστούσε σε έναν από τους απαγωγείς 500 ευρώ.

Η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητα του δολοφόνου, ο οποίος φέρεται να είναι ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας Λιούπτσο Πάλεφσκι, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές στο παρελθόν. Ο δράστης είναι ιδρυτής και ενός μικρού εξωκοινοβουλευτικού εθνικιστικού κόμματος στη Βόρεια Μακεδονία.

«Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι τόσο εγώ, όσο και η αστυνομία θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό το άτομο ή μάλλον αυτό το τέρας, του οποίου τα ίχνη παρακολουθούμε, να φθάσει το συντομότερο δυνατό στη χώρα μας και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας.

Η 14χρονη είχε απαχθεί στις 27 Νοεμβρίου μπροστά από το σπίτι της στο κέντρο των Σκοπίων την ώρα που κατευθυνόταν στο σχολείο της. Η αστυνομία είχε προχωρήσει άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανηλίκης, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Kiss: «The End of the Road» για τη θρυλική μπάντα – Mόνο με… avatars στο εξής τα live τους (videos)

Το #Cancel_Balenciaga μετά την καμπάνια με σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια πάει περίπατο

Πόλεμος στη Γάζα: Επιστροφή στο αρχικό πλάνο Νετανιάχου για νέα «Νάκμπα» (videos)

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:46
Exit mobile version