search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Απόπειρα αρπαγής στο Αίγιο: Σύζυγος διακινητή μεταναστών η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε – Πώς ξέφυγε

22.12.2023 21:45
aigio arpagi gynaikas – new

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα αρπαγής μιας 28χρονης γυναίκας στα διόδια του Ελαιώνα, στο Αίγιο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για τη σύζυγο ενός συλληφθέντα Πακιστανού διακινητή μεταναστών, την οποία τα άλλα μέλη του κυκλώματος ήθελαν να εκφοβίσουν για να εξασφαλίσουν τη σιωπή της.

Τρία άτομα αναζητά η αστυνομία

Σημειώνεται πως η αστυνομία αναζητά τρία άτομα τα οποία, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματισθεί από το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, τα οποία κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος της 28χρονης .

Όλα έγιναν όταν, επιστρέφοντας η 28χρονη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους αυτοκίνητο. Στο ύψος της περιοχής του Ελαιώνα,  σταμάτησαν το αυτοκίνητο της 28χρονης και την έβγαλαν έξω από το όχημα.

Στη συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και την άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο, αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2023: Από τα Τέμπη στις φωτιές και τις… πλημμύρες (Video)

Panic Button: Σε ποιες περιοχές της χώρας επεκτείνεται το 2024 η εφαρμογή για την προστασία των κακοποιημένων γυναικών

Γκάζι: Στο νοσοκομείο πέντε μαθητές από ποτά – «μπόμπες» – Τι καταγγέλλουν οι γονείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:47