search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:49
MENU CLOSE

Καλύβια: «Όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο» – Η ανάρτηση του 71χρονου πριν πέσει νεκρός από τα χέρια του γιου του

23.12.2023 17:40
kalyvia_dolofonia_nekros

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Το παιδί είπε στους αστυνομικούς πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής και εξήγησε πως ο πατέρας του κακοποιούσε τον ίδιο, τον 19χρονο αδελφό του και τη μητέρα τους για χρόνια.

«Κακοποιούσε για χρόνια τη μητέρα μου, τον αδελφό μου και εμένα, μας πρόσβαλε. Τσακωνόμασταν συνέχεια αλλά δεν άντεχα άλλο. Περίμενα να πάω 18 για να φύγω από το σπίτι, όπως έφυγε ο αδελφός μου, αλλά δεν άντεξα. Εχτές τσακωθήκαμε, θόλωσα, πήρα ένα μαχαίρι και άρχισα να τον χτυπάω. Όταν κατάλαβα τι έκανα, τηλεφώνησα στη μητέρα μου», φέρεται να υποστήριξε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», φίλος του θύματος ανέφερε: «Ήταν χωρισμένος πολλά χρόνια τώρα και μεγάλωνε μόνος του τα παιδιά. Η μητέρα τους τα είχε εγκαταλείψει. Μου έλεγε ότι ξυπνούσε στις 06.00 το πρωί, πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και έκανε όλες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του»

»Η μητέρα των παιδιών είχε εξαφανιστεί, ήταν έξω από τη ζωή τους μέχρι πρόσφατα, όταν ο μεγάλος τους γιος άρχισε να μένει μαζί της. Μου έλεγε πάντα πόσο καλά είναι τα παιδιά του αλλά τώρα τελευταία σταμάτησε να τα λέει αυτά. Μάλιστα είχε ανεβάσει μια περίεργη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έγραφε “όταν μεγαλώνεις, σε παρατάνε σαν το γέρικο άλογο”. Όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στα παιδιά του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Γέμισε Αγιοβασίληδες με SUP ο Θερμαϊκός (Photos)

Στην Κέρκυρα επέστρεψαν τα οστά της Ρένας Βλαχοπούλου

Ιωάννινα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:48