search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά για ανασχηματισμό: Ανακύκλωση κυβερνητικής αποτυχίας

03.01.2024 18:28
nea-aristera-logo-redgreen-C-1

«Η ανακύκλωση και η τοποθέτηση σε κρίσιμα χαρτοφυλάκια υπουργών που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Είτε ότι ο πρωθυπουργός έχει στερέψει από πολιτικό προσωπικό και προθύμους, είτε ότι εργαλειοποιεί την διακυβέρνηση της χώρας για εσωτερικούς σκοπούς» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Αριστεράς σχολιάζοντας τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

«Και στις δυο περιπτώσεις ενα είναι σίγουρο: το αδιέξοδο του συστήματος Μητσοτάκη. Απο εκεί και πέρα, η καρατόμηση του κ. Οικονόμου επιβεβαιώνει την αποτυχία του λαϊκισμού και της δημαγωγίας περί ασφάλειας, την ώρα που οι πολίτες βιώνουν καθημερινά ανασφάλεια και φόβο. Για την επιστροφή του κυρίου Χρυσοχοΐδη (την πεμπτη αν δεν κάνουμε λάθος) στο ίδιο υπουργείο, δεν χρειάζονται σχόλια. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Στη χώρα που το βρεφικό γάλα πωλείται έως και 213% ακριβότερα από την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, οι πολίτες έχουν πιο σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσουν από τις «μουσικές καρέκλες» της κυβέρνησης και τους τακτικισμούς του πρωθυπουργού», καταλήγει η Νέα Αριστερά.

Διαβάστε επίσης:

«Κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί να καλύψει τις δηλώσεις Συρίγου – Να απαντήσει ο πρωθυπουργός αν τις στηρίζει»

Αυγέρη για Συρίγο: Nα απαντήσει ο Μητσοτάκης αν αποδέχεται αυτά που λέει ο πρώην υπουργός του

Τοπική Αυτοδιοίκηση: Aυτοί είναι οι μισθοί των δημάρχων και των περιφερειαρχών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34