ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:23
MENU CLOSE

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του τραγουδιστή (Video)

05.01.2024 13:24

Τη σύντροφο του Νίκου Βέρτη αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της εκπομπής του, γνωστοποιώντας ότι ο τραγουδιστής είναι σε αυτή τη σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

«Είναι φίλος και δεν θα λέγαμε κάτι αν δεν ίσχυε, αν δεν ήταν διασταυρωμένο και δεν θα ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Δεν είχε γίνει μέχρι τώρα γνωστή καμία σχέση του Νίκου Βέρτη. Είναι μια κούκλα η συγκεκριμένη, η Εμμανουέλα Κουκλινού» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι 7 χρόνια ζευγάρι, από τον Ιούνιο του 2017. Συγκατοικούν από το 2020, από την περίοδο του κορονοϊού. Μένουν μαζί στο σπίτι του Νίκου Βέρτη στη Βούλα. Γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όταν ο Νίκος Βέρτης έγινε κουμπάρος και νονός σε έναν γάμο και βάπτιση. Εκεί ήταν ως καλεσμένη και η Εμμανουέλα Κουκλινού. Η κοπέλα είναι σχεδιάστρια μόδας, έχει σχεδιάσει τα ρούχα που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης».

Διαβάστε επίσης:

Χαμός ανάμεσα σε Πωλίνα Γκιωνάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο: «Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας» (Video)

Κριστίνα Αγκιλέρα: Γιατί ανέβαλε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας

Πέγκυ Ζήνα: «Γιατί ασχολούμαστε με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, όταν δεν γίνεται με τίποτα από ένα ζευγάρι φυσιολογικό;» (Video)

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:20
Exit mobile version